Numerologija kakve su vam šanse da dodjete do stana
Numerologija se poput astrologije bavi proricanjem budućnosti samo što umesto horoskopskog znaka koristi brojeve.
 Na osnovu svog ličnog numerološkog broja, saznajte pravo vreme i način kako da ove godine dođete do krova nad glavom .
Izračunavanje ličnog broja
Lični broj izračunava se tako što se dan, mesec i godina rodenja svedu na jednocifreni broj
na primer
19.10.1993 = 1+9+1+0+1+9+9+3=33 pa dalje dok ne dobijemo jednocifreni broj3+3 =6 Lični broj nam govori o kapacitetu određene osobekao i otome kako je ,okolina dolivljava.Više o numerologiji saznajte na sajtu numerologija.

Lični broj 1
Povoljan kredit kod banke Jedinice imaju veliku šansu da ove godine kupe stan ili da adaptiraju postojeći, pomoću kredita od banke. Starije osobe mogle bi da dobiju novčanu pozajmicu od mlađeg člana porodice, čiji je lični broj pet ili od šestice prijatelja.
SAVET: Ukoliko niste iskoristili povoljne šanse u februaru i martu, sledeći povoljan period je u maju, septembru ili oktobru. Ako želite da podignete kredit kod banke, onda su idealni meseci za to maj, avgust, septembar i novembar, a osobe sa ličnim brojem dva ili šest mogle bi da vam pomognu u tome. Najbolji mesec za kupovinu nekretnine je oktobar.

Lićni broj 2
Porodično nasledstvo Ovim osobama idealan period za rešenje stambenog pitanja bila je prošla godina. No, ne treba da očajavaju jer se sjajna prilika pruža u avgustu. Novac će doći iznenada, preko nekog porodičnog nasledstva. Dvojke mogu da očekuju veliku pomoć od osobe sa ličnim brojem devet.
SAVET: Povoljan period za kupovinu nekretnine je u junu, julu, avgustu, septembru i oktobru. Ukoliko se odlučite za kredit kod banke, onda zahtev predajte u maju. Osobe koje bi mogle da vam pomognu u ovom poduhvatu imaju lični broj tri, pet ili osam.

Lični broj 3
Stan — poklon iznenadenja
Trojke imaju fenomenalne šanse da reše svoj stambeni problem ako im pomogne član porodice sa ličnim brojem tri ili pet, koji živi u inostranstvu. Neke trojke mogle bi da dobiju stan kao iznenadni poldon od starije osobe.
SAVET: Povoljni aspekti za rešenje vašeg stambenog pitanja su u maju, junu i julu.
Ukoliko podižete kredit, onda zahtev predajte u maju ili avgustu. Osobe koji bi mogle da vam pomognu oko pravnih poslova su jedinice i devetke. Stručni savet mogli biste da dobijete od osobe sa ličnim brojem pet.

Lični broj 4
Jeftino do krova nad glavom Osobe sa ličnim brojem četiri očekuje uspešna godina po pitanju nekretnina i rešavanja stambenog pitanja. Na veoma lak način uspeće da sklope posao i da budu zadovoljne postignutom cenom. Takođe, moguće je da napokon dobiju nasledstvo koje su čekale godinama, a pomoći će im osoba sa ličnim brojem četiri ili pet.
SAVET: Oni koje vode sudski proces vezan za nekretninu, mogu da očekuju pozitivan ishod u maju ili, u krajnjem slučaju, od jeseni.

Lični broj 5
Pomoć prijatelja iz inostra nstva Petice bi mogle da reše stambeni problem pomoću kredita kod banke ili uz pomoć prijatelja iz inostranstva. S obzirom na brzopletost ovih osoba, morali bi da obrate pažnju na papirologiju, da ne bi bili prevareni.
SAVET: Najbolji period za uzimanje kredita je u junu ili julu, a za kupovinu stana u avgustu. Osobe sa ličnim brojem pet šest mogle bi da vam pomognu oko papirologije.


Lični broj 6
Nije vreme za kupovinu Šesticama, za rešenje stambenog pitanja, ova godina nije naklonjena. Izuzetak je jedino ako se radi o dobijanju nasledstva koje se odugovlači godinama. Ukoliko imaju nekretninu u inostranstvu, mogu da očekuju više nego uspesnu prodaju, a u tome bi mogle da im pomognu osobe sa ličnim brojem šest ili tri.
SAVET: Ako ste već ranije pokrenuli rešavanje stambenog pitanja, to bi moglo da se završi već u julu. Imajte na umu da vam ova godina nije naldonjena i zato nemojte da uzimate kredit jer biste mogli da imate poteškoća prilikom vraćanja.

Lični broj 7
Posredstvo uticaine osobe Sedmicama je ovo idealna godina da se skuće iii da prošire postojeći stan. Iako će proces odlučivanja koji je stan idealan potrajati, uloženi trud će se isplatiti. Pomoć bi, takođe, mogla da stigne od uticajnog prijatelja.
SAVET: Ovo je veoma povoljan period za podizanje kredita kod banke, naročito u junu, a za kupovinu stana i potpisivanje ugovora idealan je jul. Osobe koje bi vam mogle pomoći su one čiji je lični broj jedan dva.

Lični broj 8
Savet stručne osobe Osmicama se ove godine ne preporučuje kupovina nekretnine jer bi mogli da budu žrtve velike prevare. Takođe, ne treba ni da uzmu kredit jer su male šanse da će ga dobiti, a ako i uspeju, imaće poteškoća da ga vrate.
SAVET: Samo uz savete stručne osobe možete da krenete u avanturu kupovine stana i to u julu ili avgustu. Ne zalećite se na "povoljne" prilike jer bi vas mogle skupo koštati.

 Lični broj 9
Devetkama se ove godine konačno osmehuje sreća po pitanju krova nad glavom. Doći će do rešenja iznenada i potpuno spontano na način na koji nisu ni sanjali. Imaće podršku od osoba sa ličnim brojem pet jedan.
SAVET: Najpovoljniji aspekti za rešenje stambenog pitanja su u maju i septembru, a idealan je oktobar. Što se podizanja kredita tiče, pogodni su maj i avgust. Osobe koje bi vam mogle pomoći imaju lični broj dva ili tri.