Sanovnik tumačenje snova

Sanovnici za tumačenje snova su najčešći izvori informacija o značenju snova.Ovi svojevrsni rečnici snova se za pronalaženje značenja snova oslanjaju na simbole snova.
 Snovi mogu biti moćni izvori informacija o promenama u životu ako obratimo pažnju na njihova značenja i ako se potrudimo da ih protumačimo.Tumačenje i analiza simbola snova nude nagoveštaje o vama i vašem životu koje možda nikad nećete videti drugačije.

Zato su snovi kao pojedinac, kao svako lice,tumačenje zahteva dobro razvijenu intuiciju za razumevanje značenja snova i analiziranje skrivenih poruka. Sanovnici su prozor u vaš podsvesni um i svaka informacija teče u ili van njega.San može preneti osećanja, misli, ideje, želje i druge psihološke faktore koji mogu da leže zakopani u nama ineotkriveni kada smo budni. Snovi takođe prenose informacije iz spoljašnjosti u nas , kao što je duhovno vođstvo, vizije i interakcije sa najbližima, koji su prošli dalje.

 Sanovnik vam može pomoći da shvatite svoj život. Ako precizno tumačite vaše snove i obratite pažnju na svoje poruke, možete da: Bolje razumete sebe i svoje potrebe, dobijete odgovore na važna pitanja ,razjasnite svoju svrhu života i pravac u kome idete, otkrijte kreativne ideje i vizije, da pomognete sebi u rešavanju pitanja iz prošlosti,oslobodite se strahova i napredovati u identifikovanju važnih zdravstvenih problema. Naučite kako da smanjite stres u svom životu i još mnogo toga. Najčešće su snovi iz nedavne situacije. Ponekad san glumi davno izgubljenu memoriju, eventualno se u njemu završavaju neka nedovršena posla iz prošlosti.

 Ne zaboravite da snovi često imaju mnogo dublje (i ponekad potpuno različito) značenje nego očigledno. Ako odlučite da tumačite svoje snove, možda će vam sledeći korak-po-korak proces pomoći: Nakon buđenja iz sna, pre nego što otvorite oči, ponovite čitav niz snova u svom umu. Ako ste imali više od jednog sna, uradite to za svaki od njih. To će pomoći da se setite više detalja. Napišite opis vašeg sna, uključujući i ključne simbole ili događaje, i sve emocije ili fizičke senzacije koje ste osetili tokom sna, ili nakon buđenja iz njega. Korisno je imati na papiru ceo san prilikom procesa tumačenja , pogotovo ako ćete da sačekate više sati pre nego počnete da ga tumačite. Takođe, proces pisanja može da vam pomogne da se setite više detalja.

Napravite miran prostor za vaše tumačenje pomoću sanovnika. Odaberite tiho vreme i prostor, gde nećete biti prekinuti. Ukoliko to nije moguće kada se probudite ujutru, izdvojite vreme kasnije u toku dana. Povežite se sa svojom intuicijom. Premotajte svoj san u sebi i obrate pažnju na sve emocije koje osećate.Često je shavtanje emocija dovoljno da otkrijete značenje sna. Razmislite o svim događajima, simbolima, ili fizičkim senzacijama u snu koji se ističu. Otvorite svoj um i istražite šta bi oni mogli predstavljati, ponovo obraćajući pažnju na bilo koje emocije. Zapamtite da nije dovoljno da istražite očigledne značenja,već i manje očigledno. Kada identifikujete glavne simbole pogledajte sanovnik da bi videli njihovo značenje.